Kayseri Okulları

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMIMIZ

ODTÜ GV Kayseri Okulları olarak Cumhuriyetimizin 100. yılını öğrenci, öğretmen ve velilerimizle bir araya gelerek büyük bir coşkuyla kutladık.
9.Sınıf öğrencilerimizden Elif DUYAR ve Mete AKILLI sunumu eşliğindeki törenimiz, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlediğimiz İngilizce metin yazma yarışmasında derece alan öğrencilerimizden Ece ZEYTİN ve Ahmet Aden MARAŞLI yazılarını okudular. Ortaokul öğrencilerimizden Yusuf Yiğit TORCU ve lise öğrencilerimizden Esma KOÇAK da şiir ve deneme yazma yarışmalarında dereceye girerek ödüllerini aldılar. Lise Müdür Yardımcımız Mustafa KOCA günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmasını yaptı. İlkokul ve ortaokul öğrencilerimizin dans gösterilerinden sonra lise öğrencilerimiz “Cumhuriyet” adlı oratoryo gösterilerini sundular. Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizin büyük bir coşku ile eşlik ettikleri ana sınıfı, 1 ve 2. sınıf öğrencilerimizce hazırlanan koro şarkılarla törenimiz sona erdi.
“Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz” sözünü gerçekleştirme yolunda ilelebet Cumhuriyetin yılmaz bekçileri olacağız. Cumhuriyetimizin daha nice yüzyıllarını coşkuyla kutlamak dileğiyle…

Video izlemek için tıklayınız.

+90 312 210 1182 (PBX) • FAX +90 312 210 1435 • info@odtugvo.k12.tr